Veckans favorit

Denna veckas favorit är en riktigt gammal bild, men som jag tycker håller än.
Bilden är tagen den 4 juni 2005, troligen efter regn, med min första digitala systemkamera Canon 300D. Objektivet tror jag var Sigma 150/2,8 macro, ett objektiv som jag fortfarande är väldigt förtjust i. Iso 400, bländare 2,8 och slutaren 1/100 s.
Jag gillar bilden för att skärpan ligger endast på stråt med droppen. Jag skulle dock velat ha lite mer skärpa på droppen, kan tänka mig att det inte var maximalt med den slutartiden och det objektivet.
Bilden har jag visat upp förut, bland annat på fotosidan, men denna gång har jag även vänt den horisontellt, och tycker att kompositionsmässigt blev det blev bättre.

Det här inlägget postades i Veckans favorit. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *