Vårgårda 2011

Även i år besökte vi naturfotofestivalen i Vårgårda. Gammalt och nytt blandades. Vi fick se många otroligt fina bilder och bildspel.

Fredagens höjdpunkt var nog Heikki Willamos bilder på djuren som flyttat in i ödehus i skogen. Anna Ulmestrands macrobilder var fina och gjorde sig bra i storformat på duken. Patrik Björk Larssons ensliga landskap gjorde att reslusten ökade. Slutligen blev det mycket spännande bilder på olika väsen i John Bauers skogar signerade Mats Andersson.

Under bekantskapsträffen på Värdshuset blev det god mat och trevlig sällskap i form av Mikael och Annika Ackelman. Vi bestämde bl a att köra ett projekt ihop nästa år. En bild per månad, gjord med mellanformatsfilm!

Lördagen bjöd på flera fina bilder. Bästa presentationen var nog Annett Seldén med fina och intressanta glimtar från Kungsbacka. Mycket bra blandning av bilder, video och bildspel. Bästa bilderna, under hela festivalen, såg vi från Magnus Persson.

Utställningarna i sporthallen var OK men inte mer. Bland prylarna var det kul att klämma lite på Nikons nya spegellösa modeller. Aufofokusen är verkligen snabb men annars passar de nog inte mig. Vi testade också Tamrons 200-500 zoom. Tyvärr håller inte skärpan på full öppning i 500-läget.

I bilen hem diskuterade vi olika fotoprojekt. Nu är det bara att sätta fart.

Det här inlägget postades i Vårgårda. Bokmärk permalänken.

1 svar på Vårgårda 2011

  1. Per skriver:

    Kul att ses, om än lite kort. Ja en av bieffekterna efter en sån här helg är att inspirationen och projektidéerna ökar. Det gäller bara att hålla det vid liv.
    /Per

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *