Kategorier
Blandat

Våren är på gång

Man har börjat se tecken på att våren äntligen är på gång,  främst i form av alla fåglar man ser uppe i luften. I lördagskväll var Olle och jag ute på fotopromenad ned till Sävjaån, och vi såg bl a del en svanar och gäss. Tyvärr lyckades inte jag få några bilder på dessa…

Min utbildning till webmaster går in i slutskedet, denna vår. Jag har två kurser kvar. En som kommer handla om WordPress som CMS, så förhoppningsvis kommer denna blogg att få ett litet annorlunda utseende så småningom…om jag får ändra för Olle:-)

Min andra kurs är ett examensarbete. Detta arbete ska vara i form av en webbplats hämtat från arbetslivet, så är det någon som känner till något lämpligt objekt, så får ni gärna tipsa mig om det. Det kan vara allt från en enskild firma till större företag.